Infrastructuur

Bij This is Development snappen we dat een betrouwbare IT infrastructuur de basis is van een organisatie. Je kunt nog zo’n geweldige website of app hebben, zonder een stevig fundament stort je digitale dienst als een kaartenhuis in elkaar. De infrastructuur waarop je software draait is dus net zo belangrijk als de applicaties. Daarom besteden de professionals van This is Development veel aandacht aan infrastructuur en alle ontwikkelingen op dit gebied.

Om websites, mobile apps en alle andere digitale diensten altijd te laten werken, verzorgen wij High Availability voor de dienst/applicatie. Met deze feature ben je verzekerd dat je systemen voortdurend online zijn. De applicaties draaien namelijk op servers in verschillende datacenters. Mocht er een instantie wegvallen, dan nemen de andere instanties de taken over en blijft het systeem in de lucht. Daarnaast doen wij aan Continuous Integration. Deze aanpak zorgt dat de code van een product continu wordt gecontroleerd. Eventuele fouten worden zo snel gevonden en opgelost. Zo waarborgen wij de kwaliteit van het project.

Regelmatig onderhoud betreft het up-to-date houden van de onderliggende servers en gebruikte software. Wij checken voortdurend de systemen, updaten we servers en software tools, voeren we kwaliteits- en stresstesten uit en controleren en passen we nieuwe releases en updates op de software toe. In de Service Level Agreements spreken we alle mogelijke ondersteunende diensten af, zodat wij en de klant nooit voor verrassingen komen te staan.

Future proof

Is jouw IT infrastructuur klaar voor de toekomst? Vraag het onze experts! Zij kunnen jouw infrastructuur doorlichten en verbeterpunten aandragen. Het inrichten van een OTAP-straat (Ontwikkel, Test, Acceptatie, Productie) kan bijvoorbeeld erg veel voordelen opleveren. Denk aan het sneller en veiliger opleveren van nieuwe software(releases) en updates. Bovendien krijg je hierdoor grip op de kwaliteit van de software. Via een maandelijks abonnement ben je tevens verzekerd van support in verband met uitval, controles, updates en nieuwe releases op jouw systemen. Uiteraard 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Een greep uit onze stack

amazonwebservices
node-js
digitalocean
debian
prometheus
terraform
ansible
docker
nginx
centos
gitlab
traefik
logstash
jenkins
nagios
grafana
googlecloudplatform
ubuntu
elasticsearch

Is jouw huidige software pakket langzaam en omslachtig?

Lees meer