Mobile Application development

Wij van This is Development gebruiken én creëren graag apps. Apps die het leven plezieriger en efficiënter maken. Wij ontwerpen apps die er niet alleen goed uitzien, maar ook goed functioneren.

Vergroot je kansen oneindig

Internet wordt via apps en (online) webapps steeds vaker mobiel gebruikt. Het mobiele platform maakt data, diensten of producten altijd en overal beschikbaar. Online en offline. Dit zijn kansen die de bereikbaarheid en communicatiemogelijkheden van jouw organisatie oneindig kunnen vergroten. Maar zoals altijd met kansen, moet je ze wel grijpen!

Mobiele toestellen worden steeds sneller, technieken steeds hoogstaander en gebruikers steeds veeleisender. Bij This is Development willen we graag vooroplopen, dus volgen we alle ontwikkelingen nauwgezet.

Apps

Wij ontwikkelen onder andere business-to-business apps. Dit zijn apps waardoor jouw medewerkers en afnemers realtime inzicht houden in gegevens. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om informatie toe te voegen, waardoor er bijvoorbeeld direct orders verwerkt kunnen worden. Ook ontwikkelen wij consumenten apps, waarmee er overal en op elk moment met klanten gecommuniceerd kan worden.

Oneindige mogelijkheden

De mogelijkheden, toepassingen en oplossingen zijn eindeloos; This is Development bruist van de app-ideeën! Van leuke gadget tot serieuze business app, van het maken van de plannen tot ontwikkeling en lancering.


Is jouw huidige software pakket langzaam en omslachtig?

Lees meer