Software development

Software op maat snel, goed en binnen het budget implementeren? Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Nee, want wij doen niet aan loze beloftes; daar hebben we zelf ook een hekel aan…

Agile

Bij This is Development werken we met de Agile Scrum methode. Dit betekent dat we samen met jou als opdrachtgever het werk in stukken opdelen. Zo houd jij continu grip op de ontwikkeling en is tussentijdse bijsturing prima mogelijk. Op deze manier bouwen we software die precies werkt zoals jij het wilt: die daadwerkelijk de processen eenvoudiger laat functioneren, klanten sneller kan bedienen en het werk leuker en efficiënter maakt.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij hebben specialisten in huis die onafhankelijk van de diverse programmeertalen, frameworks en tooling de juiste oplossing hebben voor elke vraag. Het is tevens mogelijk om integraties met bestaande systemen te voorzien. Vanzelfsprekend houden we er rekening mee dat alle systemen altijd mobiel leesbaar en navigeerbaar zijn. En, uiteraard, zorgen we dat we binnen het afgesproken budget blijven.


Jouw systemen ook optimaal bereikbaar houden?

Lees meer